Testa digital signage

Gör det hända nu!

Enligt gjorda studier, till exempel Forrester-studien 2010 och Embed-studien år 2015, tenderar folk normalt att titta på digital skyltning mer, än vad de gör med statisk information, till exempel på papper, broschyrer etc.

Ett digitalt skyltmeddelande kan ses vart som helst, i en hotelllobby, i hiss eller väntrum mm. En sådan skylt gör det möjligt att fånga kundens intresse vid rätt tillfälle. Med andra ord hjälper signage att sprida information eller meddelande direkt. Och en digital skylt förbättrar också den allmänna upplevelsen för en kund, gäst eller besökare etc.

Om du inte redan har bestämt dig för att gå digitalt är det dags att göra det. Annars kommer du att vara ensam. Kunderna anpassar sig snabbt och kommer snart att hitta det naturligt och professionellt och acceptera digital skyltning som en del av moderns informationsflöde. Den allmänna uppmärksamheten hos de gamla anslagstavlorna är förlorad.

Kostnaderna

Många återförsäljare och andra har redan bildskärmar eller TV-apparater. Alla dessa kan användas med det nya NG Signage-systemet. Det finns ingen särskild hårdvara som krävs eller installation av chips eller programvara i TV: n. för att en signage ska fungera.

Det här är de vanliga kostnaderna du måste betala med andra skyltar. Naturligtvis måste du betala för wi-fi och el. Du får glömma bort alla kostnader för tryckeri och även kostnaderna för att instruera och betala anställda att lägga upp och ta ner skyltar, samla in och distribuera flygblad och affischer. Med ett modernt skyltsystem kommer du att spara arbetstid. Integrerande digitala skyltar på myndigheten eller på ditt företag gör det helt enkelt bättre – du kommer att fånga kunds uppmärksamhet.

Smartphones och digitala skyltar har revolutionerat hur vi alla söker efter information, men också hur vi påverkas och köper saker. Detta är det enklaste och mest effektiva sättet att få ut din information där ute.

Vi kommer att göra dina digitala skyltningsdisplaylösningar för att tillgodose dina individuella behov. Du får en lösning som fungerar direkt. Välj bland våra hundratals mallar och bakgrundsbilder, videor, gif- och vektorbaserat material

NG Signage-erbjudande.

Din marknadsbudget kommer att minska när du går digitalt. Du sparar pengar med ditt nya digitala skyltar system.

Gör 2018 året då du fattar rätt beslut och introducera en digital signage lösning!

  • Add Your Comment

    elva + sexton =