Personalinformation

Kunskap för ditt företag

Alla företag har tillgång till en stor pool av kunskap. Detta kan vara sätt att förstå kundernas behov och affärsmiljö eller kompetens, eller sist men inte minst, personalens erfarenhet. Medarbetarna i företaget har vanligtvis en mycket god kunskap om produkterna, och det kan vara ovärderligt. Den kunskapen gör att företaget skiljer sig från konkurrenterna.

De anställdas erfarenheter och färdigheter är en tillgång. Se till att personalen är kunnig och att informationen kan vidarebefordras till kollegor  där det är möjligt. Detta kan göras genom brainstorming sessioner, kurser och tryckt dokumentation.

Förbättra med digital skyltning

Nu har du ett riktigt bra sätt att stödja dessa metoder: Använd digital skyltning. Skapa en kunskapsstrategi för ditt företag, som inkluderar digital skyltning. En skärm kan placeras i personalens kafeteria eller lunchrum med rullande information om nya produkter och försäljningsargument. Hur ett företag samlar, delar och använder denna kunskap kan vara avgörande för dess förmåga att utveckla verksamheten framgångsrikt.

Digital signage är ett effektivt sätt att kommunicera med anställda i realtid. Denna teknik gör det möjligt för företag att hålla anställda uppdaterade med företagets måluppfyllelse och nyheter, HR-meddelanden, födelsedagmeddelanden, samtidigt som det genom signage inkluderas ett utmärkt alarmsystem.

Gästerna välkomnas i lobbyn och hiss med wayfinding-lösningar och företagets senaste nyheter. Låt dina skärmar i lobbyn eller receptionen visa företagets aktiekurs, trafik och väderrapporter. Nu är det tid att uppgradera från pappersaffischer. Prova digital skyltning för din verksamhet!

  • Add Your Comment

    4 + ett =