Det smarta NG Signage-systemet

Ny smartare teknik

Idag kan du hitta digitala skyltar som används inom exempelvis reklam, navigering, utställningar, marknadsföring eller på offentliga installationer. Innehållet kan vara bilder, videor och textinformation. Du kan hitta utställningar praktiskt taget överallt: i allmänna utrymmen, köpcentra, transportsystem, arenor, butiker, museer, hissar, hotell, kaféer och restauranger etc.

Hittills digitala skyltar visar innehållet som normalt installeras på datorer eller servrar och som drivs med spelare av olika slag. Nu introducerar NG Signage ett nytt molnsystem baserat på Android-lösningar som ett alternativ till det gamla systemet och statisk skyltning. Det nya systemet är mer flexibelt, stabilt och säkert. NG Signage-systemet kan även användas som live data, personalutbildning, kommunikation och varningar i lobbyn och andra offentliga utrymmen och naturligtvis för nyheter och information. Våra skärmar kan visa relevant lokal information (väder, händelser och företagsnyheter).

 

Prognos

Analytikerprognosen för den globala marknaden för digital signage förväntades växa med en sammanlagd årlig tillväxttakt – CAGR – på 5,6% under perioden 2016-2020. Idag, år 2018, har marknaden vuxit ännu mer. Fördelarna med vårt system:

  • Enkel, användarvänlig och frekvent uppdatering av innehåll
  • Interaktiva möjligheter på grund av pekskärmar, rörelsedetektering och bildfångning
  • Videoinnehåll tillsammans med traditionella annonser eller meddelanden ingår också
  • Ljudinformation
  • Leverans av riktade innehåll till specifika platser eller kunder / konsumenter vid specifika tider.

 

Få uppmärksamhet

NG Signage-systemet är lätt att hantera och kan skötas på distans. Öka din synlighet så att du och uppmärksamsammas! Och det bästa: det är inte dyrt! Se våra prisplaner på NGUser.se

  • Add Your Comment

    7 − sex =