Nya priser

Vi på NG Signage har lyssnat på våra kunder och utvecklat en mer avancerad editor. Vi bestämde oss för att erbjuda denna editor till alla våra kunder tillsammans med bakgrundsbilder och andra funktioner såsom mallar. Vi ville ha kvar användarvänligheten, men ha ett system som kan täcka mer avancerade behov.

Våra prisplaner

NG Signage Standard prisplan

En ny kund kan registrera och pröva vår Signage, men bara för några timmar. Tillräckligt för att få en smak av systemet och de möjligheter det erbjuder. Det är naturligtvis gratis. 0,00 SEK / månad per skärm.

NG Signage Avancerad prisplan

Det här är den mest populära planen, för småföretag, som restauranger, butiker, kaféer etc. och alla får  dra nytta av de nya tilläggsverktygen. Den avancerade planen kommer att ger kunden en spellista och 10 presentationer (sliders). Om kunden behöver fler sliders är det bara att starta en annan spellista och registrera sig för detta. Den avancerade planen är 149 SEK / månad / skärm (139 SEK / månad vid årlig betalning).

NG Signage Media prisplan

Media prisplan har designats för större företag med många kunder. Systemet är gjort för större mediabolags behov och kundstock. 

Systemet kommer att tillhandahålla funktioner som tillåter ett stort antal innehållshanterare att effektivt kunna arbeta med och hantera innehåll på ett säkert sätt. Medieplanen planeras till 499 SEK / månad per skärm (449 SEK / månad vid årlig betalning)

Framtiden

Vi vill fortsätta att utveckla abonnemangsplanerna så att de inte är statiska. Vi tycker om att ge det bästa värdet till alla av våra kunder. Av den anledningen fortsätter vi att investera och kontinuerligt utveckla våra produkter.

Vi menar att vi erbjuder den bästa, enklaste och mest pålitliga digitala skyltstjänsten, som finns på marknaden.

 

  • Add Your Comment

    2 × 1 =